حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

توجیه‌های احمقانه ترامپ درباره روسیه

نماینده نیویورک در مجلس نمایندگان آمریکا توجیه ترامپ در ابراز بی‌اطلاعی از گزارش نیویورک‌تایمز درباره ارتباط روسیه با طالبان افغانستان را مسخره و احمقانه دانست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مکس رز، نماینده نیویورک در مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت از ابراز بی‌اطلاعی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور درباره ارتباط روسیه با طالبان افغانستان، به شدت عصبانی است.

 

مجری شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی از این نماینده آمریکایی پرسید نظرش درباره گزارش نیویورک‌تایمز درباره تلاش روسیه برای رشوه دادن به طالبان برای کشتن نیرو‌های آمریکایی در افغانستان و اینکه ترامپ گفته است از این گزارش و ارزیابی‌های دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا بی‌خبر بوده است، چیست؟ آیا ادعای ترامپ را قبول دارد؟ رئیس‌جمهور باید چکار بکند؟

 

نماینده نیویورک در کنگره آمریکا گفت: «من حتی برای یک لحظه هم این ادعای ترامپ را قبول ندارم. نمی‌دانم چطور می‌توان این گونه از همه چیز دفاع کرد.»

 

نماینده نیویورک گفت: «شما بگویید مسئولیت سازمانی را به عهده دارید که کفایت لازم را ندارد تا مسائل مهمی از این قبیل را با یک مقام تصمیم‌گیرنده در میان بگذارد، این مسخره و احمقانه است. از شنیدن این حرف‌ها تا عمق وجودم به شدت عصبانی می‌شوم. حالم به هم می‌خورد. نه تنها به عنوان یک نماینده کنگره و یک وطن پرست، بلکه به عنوان سربازی که در افغانستان خدمت کرده است واقعا عصبانی می‌شوم.»

 

مکس رز افزود: «بسیاری از همکاران من در کنگره و بسیاری از همین جمهوری‌خواهانی که در سمت‌های مختلف کار می‌کنند، همچنان به این دولت وابسته هستند و از گفتن حقایق درباره کوتاهی این رئیس‌جمهور در حمایت و محافظت از نیرو‌های ما در افغانستان امتناع می‌کنند.»

 

نماینده ایالت نیویورک گفت: «موضوع امنیت ملی و محافظت از کشور آمریکا باید فراتر و بالاتر از اولویت‌های احزاب قرار بگیرد. کوتاهی و اهمال گاه‌وبی‌گاه برخی نمایندگان کنگره، نه تنها خنده‌دار بلکه نگران‌کننده است.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار